Få bugt med sølvfisk og edderkopper i huset

Når man bor i hus, er man også nødt til at dele lidt af varmen med sine ukendte dyrevenner. Det gælder især sølvfisk og edderkopper. De kommer altså ind, selvom man ikke har inviteret dem. Enten kan man gøre noget ved det, eller også kan man ignorer dem, og se det Heel fra den positive side. Det er noget, der splitter vande, og man skal naturligvis gøre det, man føler sig bedst tilpas med.

Få bugt med sølvfiskene

Dog er det begrænset, om man kan komme helt til bunds i antallet af for eksempel sølvfisk. Man kan gøre nok så meget rent i huset dagligt, men der vil altid være en enkel sølvfisk, som vil overleve, da de kan sætte sig i revner, hvor støvsugeren ikke har nogen effekt.

Få bugt med edderkopperne

Edderkopper er noget, de færreste er os, kan lide at have i vores huse. Men de er der, om du kan se dem eller ej. De er ekstrem gode til at gemme sig, og langt de fleste opdager du aldrig. Set fra den positive side, så spiser de andre insekter, såsom fluer, som vi også hader. Nu tænker du måske: Hvilke edderkopper har vi i Danmark? – Men bare rolig, vi har ingen edderkopper, som er farlige i Danmark. Bevares, vi har da edderkopper med gift i sig i Danmark, men deres gift er ikke tilstrækkelig stærk, til at kunne slå et menneske ihjel. – Men det gør dem ikke mere skønne at se på!

Både, hvad gælder sølvfiks, og edderkopper, så findes der spray, lokkedåser og andet, som kan minimere antallet af uindbudte gæster i huset. Det handler om at finde de rigtige steder at placere fælderne. Sølvfisk kan især godt lide fugtige levesteder, som der er på dit badeværeselse, hvor edderkopper, stort set kan være alle steder; badeværelset, stuen, under sofaen, i bryggersten og under kommoden.