Sådan bliver du mere attraktiv

For mange mennesker er det vigtigt, at man fremstår attraktiv. Vores kultur er i høj grad bygget op omkring mode og krops- og skønhedsidealer. Derfor er det heller ikke så underligt, at mange mennesker tænker over, hvordan de ser ud. Men hvad kan man egentligt gøre, hvis man ønsker at se mere attraktiv ud? Vi giver dig 3 gode råd.

Få styr på kroppens visitkort

Hvis der findes noget på din krop, som fungerer som et visitkort, så er det dine tænder! Dine tænder signalerer imødekommenhed, godt humør og venskabelighed. Derfor er dit smil vigtigt for den måde, du fremstår. Og intet er lige så attraktivt, som en person, der signalerer, at de vil os – hvad end det er som mennesker, i forbindelse med arbejde og forretning eller som respons på noget, vi har sagt.

Dét at få et flot smil handler i høj grad om at passe på sine tænder. Det kan du gøre ved at finde en billig tandlæge, som kan hjælpe dig – og så derudover holde din mundhygiejne i top derhjemme. 

Klæd dig i farver

Farver kan få dig til at stråle. Det mere sikre valg er naturligvis at klæde sig i sikre farver som sort, hvid eller grå. Men farver sender signaler om, at her kommer en person med karakter og kant. Faktisk kan farver få mennesker til at stråle, ligesom de kan sende signaler! Nogle farver indikerer passion, lidenskab, energi, kreativitet og optimisme, mens andre signalerer stabilitet, ro, sikkerhed etc.

Både mænd og kvinder kan drage nytte af at klæde sig i farver, der matcher dem som person og den livsstil, de har.

Husk kostråd og drik masser af vand

Man behøver ikke at være åleslank for at være attraktiv. Men der sker noget med kroppen, når man husker at efterleve kostrådene og drikke masser af vand! Det er med til at sikre en sund krop, hvor resultaterne deraf ofte bliver en renere hud, mere glød, sundere look og en pænere figur. Sund mad og rigeligt med vand er desuden med til at give øget overskud, hvormed man får den nødvendige energi til at imponere omgivelserne.