Sådan kan du bruge dit gamle domæne

I løbet af de seneste par år har der været en stor stigning i antallet af mennesker, der har deres egne personlige domæner. Dette skyldes måske et par ting. Først og fremmest er det blevet meget nemmere at have sin egen hjemmeside, og så er det alt andet lige også blevet meget billigere. Spørger du helt normale danskere om hvorvidt de har deres egen hjemmeside, så er der større sandsynligvis for dette er tilfældet sammenlignet med for 10 år siden. En anden god grund kunne være, de store virksomheder på den front har allieret sig med affiliate marketers, YouTubere og mange andre for at promovere web-hosting og meget andet. Det ser ud til at have virket.

Sælg det til en virksomhed

Nu er der ikke den helt store kultur omkring salg af domæner i Danmark, og dette skyldes nok også, at man ikke må købe et domæne med videresalg for øje. Det burde dog ikke være et problem for dig at sælge et domæne, som du ikke bruger længere. Virksomheder køber domæner for at bruge dem til alle mulige ting. Det kommer selvfølgelig an på, hvad domænenavnet er og så meget andet. Hvis du er interesseret i at sælge dit domæne, så kan du gøre det på denne her hjemmeside: https://intangible.dk/saelg-domaene/

Brug det udelukkende til email

Mange tror, at det koster penge at have hosting til email. I princippet er det rigtigt, men der findes services, hvor du kan få gratis email hosting. Så mangler du bare DNS, og der har vi eksempelvis Cloudflare, hvor du kan få det helt gratis. Du kan derfor reelt set få din personlige mail på dit personlige domæne for de 50 kroner det nu koster at have et .dk domæne her i landet.

Brug det som CV

Har du et domæne, hvor dit navn indgår, så kan du anvende det som et visitkort eller et CV. Dette er en meget populær trend blandt udviklere. Du kan finde en del gode skabeloner, som du kan anvende, hvis du ikke kan kode.