Spil padel med dine venner

Padel er en sportsgren der er blevet vildt populære i Danmark, hvor der kommer mange nye padel baner rundt om i hele Danmark. Hvis du ikke allerede har hørt om sporten eller prøvet det, så kan du godt glæde dig, det er nemlig vildt sjovt! Du og dine venner bliver med garanti grebet af spillet, som tusindvise af andre danskere allerede er blevet.

Padel er en kombination af tennis og squash, hvor I spiller 2 mod 2 på lukket padel bane. Sporten er blevet populær på grund af sin enkelhed, da alle let kan lære spillet (det er ikke lige så svært som at spille tennis).  En anden grund til at spillet er blevet populært er det sociale aspekt, da padel banen er meget mindre end en tennisbane, hvorved afstanden mellem spillerne er kort, hvor det gælder om at kommunikere i forhold til spillet. Læs mere om padel regler her.  

Hvad kræver det af udstyr?

Det kræver ikke meget udstyr at komme i gang med at spille padel. Hvis du ikke selv vil købe et padel bat og padel bolde, kan du tit låne dette udstyr i de forskellige centre, hvor det er muligt at spille. Du skal blot selv komme i sportstøj og i sportssko.

Dette udstyr skal du bruge til padel:

  • Padel bat
  • Padel bolde
  • Sportstøj
  • Sportssko

Selvom padel bolde ligner almindelige tennisbolde, er de ikke helt ens. Padel bolde vejer lidt mere end tennisbolde, men har et mindre tryk end tennisbolde, hvilket giver et lavere og anderledes opspring end en tennisbold. Så køb padel bolde og ikke tennisbolde, da spillet ellers ikke vil blive lige så sjovt.

De flest padel centre har åbent fra tidlig morgen til sen aften. Det er blot med at få booket en bane i Danmark, så du og vennerne kan prøve den vildt sjove sport!