Lingeri gør underværker for dit forhold

Lingeri kan være det der kommer til at give jeres sexliv ny energi

Det er ikke et helt nyt koncept at klæder skaber folk. Det gælder også når det kommer til ens forhold. Mange kvinder bliver ganske enkelt lidt mere tændt når han dukker op i et jakkesæt, en hvis han kommer i en slidt t-shirt. Det samme gælder den anden vej, beklædning kan uden problemer være med til at give mænd mere lyst. Det kan være den lille stramme kjole, de hotte jeans. Om ikke andet hos stort set alle, noget frækt lingeri

Rent faktisk kan krydderi i et forhold være netop det der skal til for at det ikke ender i monoton kedsomhed. Alt for mange par er forfaldet til hverdagens dødelige stød. Så ender hun med at sidde på sofaen og strikke sokker mens han sidder i garagen og pudser sine alufælge. Det er nu kun et spørgsmål om at man en dag tager sig mod nok til at sige stop. Kommer man dog lidt krydderi i gryden inden retten er helt udkogt, så er der stadig håb. 

Hvad skal der til ?

Det kan være alt muligt der sætter liv i forholdet igen. For nogen er det at tage på date sammen, andre skal på en lille get-away osv. Det man uanset hvad skal ende med er at få sexlivet til at virke igen. Bruge noget tid på det, opgradere det, prøve noget nyt. Det kan man gøre med sexlegetøj, have sex i offentligheden, dele partner eller som allerede nævnt. Hoppe i noget lækkert lingeri. 

Der er lavet adskillige undersøgelser på hvad mænd er vilde med. Nogle vil ikke indrømme det, men stort set alle mænd er vilde med frækt lingeri. Det er jo heller ikke anderledes med kvinder og det tøj mænd har på. Faktisk er der mange mænd der påstår det ikke siger dem så meget. Grunden hertil er nok at hun engang har sagt hun ikke var så vild med at have det på. 

Så prøv at overraske ham i noget frækt lingeri, du kan være sikker på du får lyst til at gøre det igen.