Sådan kan du finansiere din drift i fremtiden

Hvis du som mange andre danskere har en virksomhed, så kan du i mange tilfælde kalde dig selv for en iværksætter. Der er en meget god kultur omkring det i Danmark, og det er godt, at du måske er med til at inspirere unge mennesker til at starte deres egen forretning. Der kan dog komme en tid, hvor du har brug for lidt ekstra penge i virksomhed for at få den til at køre rundt. Med andre ord så kan det være, at du har problemet med din likviditet. Det er faktisk det, der får mange virksomheder i Danmark til at dreje nøglen om. Heldigvis behøver det ikke at være sådan, hvis du læser denne artikel.

Lån penge uden at skulle stille sikkerhed

Ja, du læste overskriften rigtigt. Du kan faktisk låne penge til din virksomhed uden at skulle stille noget i sikkerhed. Det fungerer på den måde, at du finder en udbyder som vil gå med til det. Mange af dem vil gerne gå med til det, hvis du underskriver hvad der kaldes for en selvskyldnererklæring. Når du har underskrevet denne, så betyder det, at du kommer til at hæfte for din virksomheds lån, hvis denne ikke er i stand til at betale af på det. Læs mere om virksomhedslån hvor du ikke skal stille sikkerhed.

Bemærk disse ting

Det kan godt være, at det lyder som en meget god deal at låne penge på en nem måde. Du skal dog bemærke, at hvis det ikke går så godt for din virksomhed, så kan det få personlige konsekvenser. Mange starter et ApS, fordi der er begrænset hæftelse. Problemet med at underskrive de beskrevne ting er, at der ikke længere er begrænset hæftelse på lånet, og du kan derfor få personlige problemer. Undersøg derfor om du ønsker at påtage dig denne risiko, inden du skriver under på noget som helst.