Skønne klædeskabe til skarpe priser

Klædeskabe i hjemmet giver dig mulighed for at få et overblik over alt dit tøj, og du kan sagtens velorganisere tøjet i skabene, ved at anvende billige klædeskabe. Det behøver nemlig ikke komme an på prisen, om skabet er praktisk indrettet, så det passer til dit behov. 

Der findes et utal af klædeskabe, der både er billige og holdbare. Det er rart at vide, da man jo gerne vil anvende sit klædeskab i mange år. 

Hvilken størrelse skal mit klædeskab have 

Det er altid en god idé at måle gulvpladsen og vægpladsen, inden du vælger et klædeskab. Når vi siger vægplads, tænker vi på, om rummet har skrå vægge, hvilket kan bevirke, at garderobesket måske ikke kan være så bredt, som du kunne tænke dig. 

Men du kan sagtens få billige smalle høje garderobeskabe, der er designet med kun en låge. Måske har du plads til at placere to af disse skabe ved siden af hinanden. Under skråvæggen kan du så bruge et lavt klædeskab. Så bliver der lidt sammenhæng i det, både hvad angår form og farve. 

Til det store soveværelse findes der et utal af billige klædeskabe. Nogle af dem har indbyggede spejle på lågerne, hvilket kan være meget praktisk, når man skal tjekke sit outfit ud.  

Du kan også få store skabe med skuffer. Skuffer kan altså noget, synes vi. De er meget anvendelige til både strømper og undertøj men også til accessories. Små ting kan nemlig let blive lidt væk, når de ligger imellem store sweatre og bluser. 

Til det lille værelse kan du finde billige garderobestativer i både eg og metal. Stativerne fylder ikke så meget, men har alligevel plads til en del tøj. På stangen kan du hænge kjoler, jakker og bukser, og hvis stativet har en hylde, er denne velegnet til trøjerne. 

Låger med hængsler eller skydelåger på skabet? 

Hvis du vælger et skab med hængslede låger, skal du tænke på, at lågerne åbner udad i rummet. Det kræver lidt ekstra plads, især hvis sengen står meget tæt på skabet. 

Garderobeskabe med skydelåger kan fint anvendes, selvom gangpladsen foran skabet er lidt smal. For lågerne fylder intet i rummet, når de skal åbnes. 

Hylder, bøjlestænger og indvendige skuffer 

Der er mange forskellige klædeskabe, der selvom de er billige, alligevel er designet med både hylder, bøjlestænger og skuffer.  

Du kan få hvide skabe med to låger, hvor den ene side af skabet har bøjlestang og den anden side har både hylder og indvendige skuffer. Det kan også være, du gerne vil have et mandelfarvet skab med to låger og to brede udvendige skuffer. 

Der findes også grå garderobeskabe i barokstil, åbne garderobeskabe, rektangulære og stringente klædeskabe med spejlglas på lågerne og skabe med skydelåger i antracitgrå eg. Fælles for dem alle er, at de både har bøjlestænger, hylder og skuffer, og at de ikke ligger i den dyre ende. 

Hvis du ikke har brug for bøjlestang og skuffe, kan du sagtens finde klædeskabe, der kun har hylder. De passer perfekt til dine bluser, sweatre og T-shirts, og med mange hylder kan du virkelig få lagt tøjet i pæne stakke i skabet. 

Måske har du valgt et skab med kun en hylde og en bøjlestang, men finder ud af, at du har brug for mere hyldeplads. Så kan du til mange af skabene tilkøbe ekstra hylder, som heller ikke koster så meget. 

Hvor skal klædeskabet stå? 

Et klædeskab kan bruges mange steder i boligen. Det kan være i soveværelset eller børneværelset, du vil anvende det. Men et klædeskab kan helt bestemt også anvendes i baggangen og entréen, hvis det er der, du har behov for det.